top of page

Koronaeristys saa jopa Ozzy Osbournen hulluuden partaalle: “Kulunut vuosi on ollut elämäni huonoin”

depositphotos_16197033-stock-photo-ozzy-

​Ozzy Osbourne kertoi ostaneensa ilmakiväärin eristyksen aikana. (kuva: depositphotos)

Rock-legenda Ozzy Osbourne kertoo brittiläisen GQ-miestenlehden haastattelussa tulevansa hulluksi koronaeristyksessä. Marraskuun 26. päivänä julkaistussa haastattelussa Ozzy kertoo pelkäävänsä terveytensä puolesta, sillä hän sairastaa muun muassa keuhkolaajentumatautia muiden perussairauksiensa lisäksi. Kaiken päälle 72-vuotias mustan rockin ruhtinas kertoo vihaavansa kasvomaskin käyttöä, joten hän ei ole poistunut asunnostaan koronapandemian aikana juuri lainkaan. 

 

“Minulla on keuhkoemfyseema, joten jos saan koronan, olen kusessa”, Ozzy tiivistää GQ-lehden haastattelussa.

Haastattelijan kysyessä Ozzyn henkisestä hyvinvoinnista koronaeristyksen aikana, kertoo hän tulleensa hulluksi ja ostaneensa ilmakiväärin, jolla ammuskelee seinille asettamiaan maalitauluja päivittäin. “Ammun 10 000 panosta viikossa”, Ozzy kuvailee: “ bang, bang, bang.” Aiemmin hän kertoo ampuneensa “kaikkea mitä pystyi ampumaan”, kuten lehmiä, sikoja, vasikoita ja yhden koiran. Koiran hän kertoo ampuneensa, koska Ozzyn mukaan eläin kärsi kivuissaan. Lopuksi Ozzy vakuuttaa, ettei hän käy yöllisillä koiranmetsästysreissuilla.

 

Pitkän haastattelun aikana Ozzy muistelee kokemusrikasta elämäänsä, kuten tapausta, jossa sai kirkkoherran vahingossa voimakkaaseen päihtymystilaan tämän syötyä erehdyksessä Ozzyn leipomaa hasiskakkua. Ozzy toteaakin, että hän on eristyksen aikana ehtinyt miettimään elämäänsä, muistelemaan lapsuuttaan ja ajattelemaan sitä kuinka fantastinen elämä hänellä oikeastaan on ollutkaan.

 

Pimeyden Prinssinä tunnettu Ozzy valittiin GQ-lehden kilpailussa Lifetime Achievement -palkinnon tämän vuoden voittajaksi. Hän aikoo jatkaa elämänkokemusten kartuttamista myös tulevaisuudessa ja seuraava maailmankiertue No More Tours onkin jo suunniteltuna vuodelle 2022.

bottom of page